New Sensory Room for Linkage House

Posted: 04/04/2019


Residents at our Ferriby Lane house have been celebrating the opening of their new Sensory Room.

The staff and residents at the house worked together to plan, design, paint and put together the room in the old summer house.

The room has been blacked out and decorated with a space theme. The theme has been chosen by the residents and drawn by Andy, a staff member at the house. The whole team pulled together to paint and decorate the room.

The building also now has electricity to it enabling relaxing lighting, bubble tubes and Bluetooth speakers for relaxing music and sounds to make it a truly calming, ‘chill out’ space for all the residents.

Care Director, Rex Richardson, was invited to officially open the room and cut the ribbon on Friday 22nd March 2019. William, resident at the house, gave the new room a big thumbs up and thanked Rex on behalf of all the residents for coming to officially open it.

Rex Richardson said

“I am very proud to be asked to come and open this great sensory room. Our staff and clients have done a fantastic job turning this into an amazing, relaxing space for all to use. I might even pop down and use it myself after a busy day in the office!”

 

For more information on Linkage Care properties, please click here.

She has had time to work at her own pace, with bucket loads of encouragement
Parent
Contact us today for
more information:

0800 612 4430
info@linkage.org.uk